top of page

Satu Pulkkinen

Liiketoimintajohtaja

Olen Anna Virtanen, yrityksemme rekrytoinnin johtaja. Rekrytointialan ammattilaisena intohimoni on yhdistää oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin, luoden näin perustan sekä henkilökohtaiselle että yrityksen kasvulle. Kauppatieteiden maisterin tutkintoni, pääaineena henkilöstöjohtaminen, ja yli kymmenen vuoden kokemukseni henkilöstöhallinnon sekä rekrytoinnin alalta ovat antaneet minulle vankan pohjan tehtävässäni.

Työskentelen päivittäin kehittäen ja toteuttaen rekrytointistrategioitamme, hankkien uusia lahjakkuuksia tiimiimme ja pyrkien jatkuvasti parantamaan työntekijäkokemustamme. Viestintätaidoillani ja kyvylläni ymmärtää liiketoiminnan tarpeita etsin luovia ratkaisuja haastaviin rekrytointitilanteisiin. Olen sitoutunut työntekijöidemme kehitykseen ja tavoitteenani on luoda ympäristö, jossa jokainen voi kukoistaa.

Henkilökohtaisesti nautin vapaa-ajallani purjehduksesta ja vuoristovaelluksista. Nämä harrastukset heijastavat seikkailunhaluani ja jatkuvan oppimisen pyrkimystäni myös työn ulkopuolella. Uskon, että avoimuus, rehellinen kommunikaatio ja tiimityö ovat menestyksen avaimet niin ammatillisessa kuin henkilökohtaisessakin kehityksessä.

Rekrytoinnissa keskityn luomaan merkityksellisiä yhteyksiä – ei ainoastaan täyttämään taitojen ja kokemuksen mukaisia tarpeita, vaan myös rakentamaan siltoja eri kulttuurien ja persoonallisuuksien välille. Tavoitteenani on löytää sellaisia lahjakkuuksia, jotka tuovat tiimiimme uutta energiaa ja innovaatiota, samalla kun he itse löytävät meistä paikan, jossa voivat kasvaa ja menestyä.

123-456-7890

Satu Pulkkinen
Cropped shot of a female nurse hold her
bottom of page