top of page

Lasten- ja nuorten psykiatri, useita toimipaikkoja

Apply Now

Suomi

Job Type

Full Time

Workspace

On-Site

Haetaan psykiatreja

Haemme lasten- ja nuorten psykiatreja valtakunnallisesti mm. Päijät-Hämeeseen, Pohjanmaalle, Keski-Pohjanmaalle, Pohjois-Karjalaan, Keski-Suomeen ja Lappiin. Haemme ensisijaisesti lähityöstä kiinnostuneita, mutta työhön on mahdollista sisällyttää myös etävastaanottoa. Työjakson pituus sekä osa-aikaisuus ovat neuvoteltavissa oman aikataulusi mukaan.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä etuna mm. 500,00 € koulutusrahaa vuodessa. Autamme asunnon hankinnassa. Työntekijän hyvinvointi on meille sydämen asia ja siksi haluamme tukea sinua lounas- tai liikuntaedulla (esim. kuntosali- tai uimahallikortilla)! Kaikille työntekijöillemme tarjoamme kattavan työterveyshuollon Terveystalossa.

Medikosketus – terveys koskettaa meitä kaikkia!

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää esimerkiksi palkkaukseen tai työtehtävien yksityiskohtiin liittyen, ole rohkeasti yhteydessä:
Miia Pulkkinen puh. 041 312 3038, miia.pulkkinen@medikosketus.fi
johtava psykiatri EL Pirjo Kumpulainen, pirjo.kumpulainen@medikosketus.fi

Meistä

Medikosketus on keväällä 2022 perustettu nuorekas ja 100 % kotimainen terveydenhuollon palveluihin keskittynyt yritys. Kauttamme työskentelee lääkäreitä, hammaslääkäreitä sekä hoitajia valtakunnallisesti. Toimintaamme ohjaavat keskeiset arvomme, joihin koko henkilökuntamme on sitoutunut. Arvomme ovat: auttamisenhalu, inhimillisyys, luotettavuus, joustavuus ja vastuullisuus.
Kotimaisena yrityksenä toimintamme on vastuullista ja maksamme verot Suomeen.

Apply Now
Cropped shot of a female nurse hold her
bottom of page