top of page

Kuntoutuslääkäri Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen Nenonpelto, Pieksämäki

Pieksämäki, Suomi

Työn kuvaus

Haemme yleislääkäreitä (LK/LL) Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen Nenonpeltoon Pieksämäelle. Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus tuottaa vaativimpia kuntoutuspalveluja valtakunnallisesti erityistä tukea vaativille yksittäisille, perheille ja yhteisöille).
Kuntoutuslääkärin työnkuva on hyvin monipuolinen ja jokaisen kuntoutujan kohdalla yksilöllinen. Vaalijalassa lääkärit työskentelevät aidosti osana moniammatillista tiimiä. Tästä syystä lääkärin työssä on mahdollisuus keskittyä erityisesti lääketieteeseen. Esimerkkejä työtehtävistä ovat pitkäjänteinen kuntoutuksen suunnittelu ja lääkearviot. Vaalijalassa osaamis- ja tukikeskuksessa työskennellessä pääsee tutustumaan sosiaalihuoltoon (mm. lastensuojelu ja erityishuolto) ja sen lainsäädäntöön (tahdosta riippumaton erityishuolto, itsemääräämisoikeuden vahvistaminen ja rajoitustoimenpiteiden käyttö). Lääkäri pääsee tutustumaan läheltä eri terapiamuotoihin ja perehtymään kehityksellisten häiriöiden erotusdiagnostiikkaan, hoitoon sekä kuntoutukseen. Lisäksi lääkäri pääsee perehtymään opetuksen ja työtoiminnan osuuteen kuntouttavana toimintana ja sen suunnitteluun.
Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Mielenkiintoinen mahdollisuus päästä tutustumaan kuntoutuslääkärin työhön! Kuopiosta Nenonpeltoon on matkaa 84 km ja Jyväskylästä 93 km.

Lisätietoja:

Miia Pulkkinen
miia.pulkkinen@medikosketus.fi

Meistä

Medikosketus on keväällä 2022 perustettu nuorekas ja kotimainen terveydenhuollon palveluihin keskittynyt yritys. Toimintaamme ohjaavat keskeiset arvomme, joihin koko henkilökuntamme on sitoutunut. Arvomme ovat: auttamisenhalu, inhimillisyys, luotettavuus, joustavuus ja vastuullisuus.
Meille on myönnetty Avainlippu osoituksena suomalaisesta työstä.

bottom of page